Traveltalkonline.com Forums


SXM Cruise Schedule TTOL Sponsors SXM Travel Calendar
Forum Statistics
Forums39
Topics24,766
Posts168,453
Members24,553
Most Online1,403
Dec 25th, 2017
Top Posters(30 Days)
LBI2SXM 41
pat 37
Kennys 32
RonDon 29
jazzgal 28
Member Spotlight
kim
kim
Newtown, CT
Posts: 3,770
Joined: September 2000
Show All Member Profiles 
Today's Birthdays
snoop
Who's Online Now
21 registered members (bdeeley, GerryT, mirrodie, SandS, Fletch, YachtReprise, Clod, warren460, goozee, Phindaddy, Sunnykm, Annoddddd, banude, Felicity, Buddyhog, 6 invisible), 66 guests, and 354 spiders.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Anybody Use Amazon Firestick AND a Cable Box? #158534
04/07/2018 12:11 AM
04/07/2018 12:11 AM
Joined: Apr 2002
Posts: 5,774
New England (home), St. Maarte...
jmbcomms Offline OP
Traveler
jmbcomms  Offline OP
Traveler
Joined: Apr 2002
Posts: 5,774
New England (home), St. Maarte...
Will an HDMI splitter take the HDMI inputs from both devices and enable them to both work on the TV? I'm new to firestick (and I have a dumb but excellent TV).


Jeff Berger
Visiting SXM Since 1978
SXM Sponsors
Re: Anybody Use Amazon Firestick AND a Cable Box? [Re: jmbcomms] #158967
04/14/2018 07:36 PM
04/14/2018 07:36 PM
Joined: Aug 2000
Posts: 651
Bellevue, WA
L
Larry Offline
Traveler
Larry  Offline
Traveler
L
Joined: Aug 2000
Posts: 651
Bellevue, WA
You need an HDMI switch, not a splitter. A splitter allows one source to feed multiple tvs or monitors. A switch allows a single input on a TV to be switched between multiple sources, which is what you want to do.

Re: Anybody Use Amazon Firestick AND a Cable Box? [Re: jmbcomms] #161174
05/19/2018 10:46 PM
05/19/2018 10:46 PM
Joined: Mar 2009
Posts: 225
Eastern NC, N Topsail Beach
S
SXMFOX Offline
Traveler
SXMFOX  Offline
Traveler
S
Joined: Mar 2009
Posts: 225
Eastern NC, N Topsail Beach
We have used an amazon fire stick many times as well as an Apple TV. Just plug in your fire stick to your HDMI outlet on your tv and, presto, your done. Works as normal, as if you were in the states. Problem solved!


Moderated by  Eric_Hill, modct, ruralcarrier 

Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.1