Traveltalkonline.com Forums


SXM Cruise Schedule TTOL Sponsors SXM Travel Calendar
Forum Statistics
Forums39
Topics31,563
Posts242,494
Members25,552
Most Online2,218
Jan 21st, 2020
Top Posters(30 Days)
GaKaye 64
Kennys 54
Fred 49
RonDon 40
Member Spotlight
jazzgal
jazzgal
Portland, OR
Posts: 3,880
Joined: June 2009
Show All Member Profiles 
Today's Birthdays
islandgem, JasonHelmbrecht, ktrayray, Sedona
Who's Online Now
44 registered members (bagsarepacked, Fred, bailau, Mountaineer, Mikel, SXMbeacher, Manpot, Maranjo, GeorgeC1, ScottW, Wayne in Maine, xrayman67, Sandsailsun, MrEZgoin, BenP, SANFILIP, louismcc, SXMBND, Memphré, Rbailey, raj8731, Carib_Ian, nevar37, Kennys, Fran, Orange_Burst, Jaybird, Fletch, John, Latadjust, dlparch, Kevin_B, pbd007, 11 invisible), 172 guests, and 411 spiders.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
suddenly new posts are not highlighted #154180
02/01/2018 05:17 PM
02/01/2018 05:17 PM
Joined: Nov 2005
Posts: 231
Westchester County, New York
L
leo Offline OP
Traveler
leo  Offline OP
Traveler
L
Joined: Nov 2005
Posts: 231
Westchester County, New York
suddenly new posts are not highlighted- How can they be highlighted again
Leo

SXM Sponsors
Re: suddenly new posts are not highlighted [Re: leo] #154181
02/01/2018 05:23 PM
02/01/2018 05:23 PM
Joined: Dec 2004
Posts: 4,099
Massachusetts
boucharda Offline
Traveler
boucharda  Offline
Traveler
Joined: Dec 2004
Posts: 4,099
Massachusetts
They are highlighted on my page

Re: suddenly new posts are not highlighted [Re: leo] #154182
02/01/2018 05:26 PM
02/01/2018 05:26 PM
Joined: Mar 2009
Posts: 13,438
Auburn, WA
SXMScubaman Offline
Traveler
SXMScubaman  Offline
Traveler
Joined: Mar 2009
Posts: 13,438
Auburn, WA
Highlighted on mine too.

Re: suddenly new posts are not highlighted [Re: leo] #154187
02/01/2018 06:32 PM
02/01/2018 06:32 PM
Joined: Sep 2012
Posts: 461
Northern California
T
thesimpsons Offline
Traveler
thesimpsons  Offline
Traveler
T
Joined: Sep 2012
Posts: 461
Northern California
Is it possible you were inadvertently logged out?

Re: suddenly new posts are not highlighted [Re: leo] #154191
02/01/2018 07:16 PM
02/01/2018 07:16 PM
Joined: Mar 2009
Posts: 13,438
Auburn, WA
SXMScubaman Offline
Traveler
SXMScubaman  Offline
Traveler
Joined: Mar 2009
Posts: 13,438
Auburn, WA
That would do it but then you wouldn't be able to post .

Re: suddenly new posts are not highlighted [Re: leo] #154231
02/02/2018 10:20 AM
02/02/2018 10:20 AM
Joined: Aug 2013
Posts: 221
Parrish, FL
deliveryskipper Online content
Traveler
deliveryskipper  Online Content
Traveler
Joined: Aug 2013
Posts: 221
Parrish, FL
If you are not logged in, the new posts will not be highlighted. The same thing was happening with me and then I noticed that I was not logged in. Then problem solved.

Re: suddenly new posts are not highlighted [Re: deliveryskipper] #154247
02/02/2018 11:33 AM
02/02/2018 11:33 AM
Joined: Jul 2006
Posts: 12,664
Peaceful Eastern North Carolin...
GaKaye Offline
Traveler
GaKaye  Offline
Traveler
Joined: Jul 2006
Posts: 12,664
Peaceful Eastern North Carolin...
He must be logged in, as he posted.

Re: suddenly new posts are not highlighted [Re: leo] #154248
02/02/2018 12:12 PM
02/02/2018 12:12 PM
Joined: Mar 2009
Posts: 13,438
Auburn, WA
SXMScubaman Offline
Traveler
SXMScubaman  Offline
Traveler
Joined: Mar 2009
Posts: 13,438
Auburn, WA
Yep.

Re: suddenly new posts are not highlighted [Re: SXMScubaman] #154252
02/02/2018 01:06 PM
02/02/2018 01:06 PM
Joined: Nov 2005
Posts: 231
Westchester County, New York
L
leo Offline OP
Traveler
leo  Offline OP
Traveler
L
Joined: Nov 2005
Posts: 231
Westchester County, New York
Problem was that I was not logged in.
Thank you for all of your help
This is Leo

Re: suddenly new posts are not highlighted [Re: leo] #154275
02/02/2018 04:43 PM
02/02/2018 04:43 PM
Joined: Mar 2001
Posts: 16,092
Ohio
ruralcarrier Offline
Traveler
ruralcarrier  Offline
Traveler
Joined: Mar 2001
Posts: 16,092
Ohio
Originally Posted by leo
Problem was that I was not logged in.
Thank you for all of your help
This is Leo

Thanks. I was pretty sure that was the issue.


J.D.

Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.1